BRÄNDI

Anette Ahokas Design on muotoilijan Anette Ahokkaan luoma vaate- ja korubrändi. Brändissä yhdistyy moderni tyylikkyys, kotimaisuus ja vastuullisuus, käytännöllisyyttä unohtamatta. Classic naistenvaatemallisto, nahkakorumallisto, sekä hääpukumallisto. Lisäksi vuokraamme iltapukuja. Kotiateljee sijaitsee Porissa noin 100 vuotiaassa hirsitalossa, jonka pieneen, mutta tunnelmalliseen asiakastilaan voit tulla sovittamaan tuotteita ajanvarauksella. Lisäksi meillä on Espoon Tapiolassa showroom, jossa suunnittelija on paikalle muutamia päiviä kuukaudessa. Muuten tuotteitamme löydät verkkokaupasta, jälleenmyyjiltä ja messuilta!

SUUNNITTELIJA

Nuorelle muotoilijalle vaatesuunnittelu ja luovuus ovat olleet jo lapsesta asti intohimon kohde. ”Olen tehnyt käsitöitä ja piirtänyt aina, ensimmäiset vaatteet tein Barbi-nukeille. Ala-aste ikäisenä aloin ommella itselleni vaatteita ja yläasteella mukaan tulivat enemmän vaatteiden tuunaus. Yläasteen jälkeen tie johti ensiksi vaatetusalan artesaani opintoihin ja jatkuivat sen jälkeen ammattikorkeaan, josta valmistuin muotoilijaksi. Esiintymisasujen, uniikkipukujen ja teatterin kautta malliston tekeminen ja korut veivät voiton ja nykyisin haluankin keskittyä enemmän mallistojen suunnitteluun, kuin uniikkipukuihin.”

 ”Haluan tarjota ihmisille valmiita vaatteita helpottamaan arkea tyylistä ja laadusta tinkimättä, mutta myös olemaan mukana elämän erityisissä tilanteissa, kuten häissä. Pukeutuminen voi tuoda rohkeutta ja itsevarmuutta elämän tiukkoihin tilanteisiin, piristää päivää tai olla keino ilmaista itseään. Mallistoni tarjoaakin tyyliä töihin, vapaa-aikaan ja juhliin.  Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvojani, jotka näkyvät myös mallistoissani.

”Yrittäjäksi olen lähtenyt vuonna 2011 hyvin nuorena, 17-vuotiaana. Yrittäjyydessä itseäni kiehtoo vapaus, vastuu, tavoitteellisuus ja ennen kaikkea mahdollisuus tehdä luovaa työtä omalla tyylillä ja arvoilla.”

Oman malliston ja uniikkien iltapukujen lisäksi Anette Ahokas on suunnitellut vuosien varrella malleja muille yrityksille (Suuri käsityölehti, Hopea-Puro Oy), teatteripuvustuksia eri teattereille, esiintymisasuja artisteille.