BRÄNDI

Anette Ahokas Design on muotoilijan Anette Ahokkaan luoma vaate- ja korubrändi. Brändissä yhdistyy moderni tyylikkyys, laatu ja vastuullisuus käytännöllisyyttä unohtamatta. Visiomme on luoda tyylikkäitä mutta käytännöllisiä vaatteita, sekä koruja rohkeille naisille Suomessa tuotettuna.

SUUNNITTELIJA

Nuorelle muotoilijalle vaatesuunnittelu ja luovuus ovat olleet jo lapsesta asti intohimon kohde. Haluan uppoutua ihmisten persoonaan ja tuoda ihmisen sisintä esiin vaatteiden ja asusteiden avulla. Haluan toimia monipuolisesti vaatetusalalla ja minua kiinnostaa sekä valmisvaatteiden- ja korujen suunnittelu, että uniikit mittatilaustyöt. Haluan tarjota ihmisille valmiita vaatteita helpottamaan arkea tyylistä ja laadusta tinkimättä, mutta myös olemaan mukana elämän erityisissä tilanteissa, kuten häissä ja muissa juhlissa suunnittelemalla ainutlaatuisia mittatilauspukuja.

Ihmisten persoonan lisäksi inspiroidun materiaaleista, pinnoista ja niiden käsittelystä. Materiaaleista rakkain on nahka, johon ihastuin jo artesaaniopintojeni aikana.

Yrittäjäksi olen lähtenyt vuonna 2011 hyvin nuorena, 17-vuotiaana. Yrittäjyydessä itseäni kiehtoo vapaus, vastuu, tavoitteellisuus ja ennen kaikkea mahdollisuus tehdä luovaa työtä omalla tyylillä.

Oman malliston ja uniikkien iltapukujen lisäksi Anette Ahokas on suunnitellut malleja muille yrityksille (Suuri käsityölehti, Hopea-Puro Oy), teatteripuvustuksia eri teattereille, esiintymisasuja artisteille, sekä toimii puku- ja tekstiilitaiteilijana nimellä ART Anette A.