BRÄNDI

Anette Ahokas Design on muotoilijan Anette Ahokkaan luoma vaate- ja korubrändi. Brändissä yhdistyy moderni tyylikkyys, kotimaisuus ja vastuullisuus, käytännöllisyyttä unohtamatta. Brändimme sisältää eri mallistoja kuten Classic naistenvaatemallisto, nahkakorumallisto, sekä hääpukumallisto. Lisäksi vuokraamme iltapukuja ja suunnittelemme myös uniikkeja juhlapukuja, sekä esiintymisasuja.

Kotiateljee sijaitsee Porissa 100 vuotiaassa hirsitalossa, jonka pieneen tunnelmalliseen asiakastilaan voit tulla sovittamaan tuotteita ajanvarauksella. Lisäksi meillä on Helsingin Krunikassa yhteistyötaho, jossa suunnittelija on vierailee kuukausittain. Muuten tuotteitamme löydät verkkokaupasta, jälleenmyyjiltä ja messuilta!

SUUNNITTELIJA

Nuorelle muotoilijalle vaatesuunnittelu ja luovuus ovat olleet jo lapsesta asti intohimon kohde. ”Olen tehnyt käsitöitä ja piirtänyt aina, ensimmäiset vaatteet tein Barbi-nukeille. Ala-aste ikäisenä aloin ommella itselleni vaatteita ja yläasteella mukaan tulivat enemmän myös vaatteiden modistaminen. Yläasteen jälkeen tie johti ensiksi vaatetusalan artesaani opintoihin ja jatkui sen jälkeen ammattikorkeaan, josta valmistuin muotoilijaksi eli vaatesuunnittelijaksi.”

 ”Haluan tarjota ihmisille vaatteita helpottamaan arkea tyylistä ja laadusta tinkimättä, mutta myös olemaan mukana elämän erityisissä tilanteissa, kuten häissä. Pukeutuminen voi tuoda rohkeutta ja itsevarmuutta elämän tiukkoihin tilanteisiin, piristää päivää tai olla keino ilmaista itseään. Mallistoni tarjoaakin tyyliä töihin, vapaa-aikaan ja juhliin.  Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvojani, jotka näkyvät myös mallistoissani.

”Yrittäjäksi olen lähtenyt vuonna 2011 hyvin nuorena, 17-vuotiaana. Yrittäjyydessä itseäni kiehtoo vapaus, vastuu, tavoitteellisuus ja ennen kaikkea mahdollisuus tehdä luovaa työtä omalla tyylillä ja arvoilla.”

Oman malliston ja uniikkien iltapukujen lisäksi Anette Ahokas on suunnitellut vuosien varrella malleja muille yrityksille (Suuri käsityölehti, Hopea-Puro Oy), teatteripuvustuksia eri teattereille, esiintymisasuja artisteille.