Vastuullisuus

Pyrimme tuomaan tuotteillamme ihmisille iloa, rohkeutta, kauneutta ja helppoa tyylikkyyttä vastuullisuudesta tinkimättä. Haluamme, että kaikenkokoiset ja ikäiset ihmiset voivat tuntea itsensä upeiksi arjessa ja elämän tärkeissä hetkissä.

 

Tuotanto

Valmistaa kaikki tuotteet Suomessa. Tuotantomme on pientä, emmekä tuota isoa erää tuotteita kerralla varastoon. Osa tuotteista tehdään pienerinä tai jopa tilausten mukaan. Tuotteemme valmistuvat pääosin tällä hetkellä omalla työhuoneella tai Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle alihankintayritysten voimin.

 

Materiaalit

Materiaalit pyrimme hankkimaan Suomesta/suomalaisilta yrityksiltä. Valitettavasti aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Lisäksi valitsemme mielellämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja tai muuten ekologisia ja kestäviä vaihtoehtoja. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti parhaamme mukaan vastuullisempaan suuntaan niin materiaaleissa, suunnittelussa, pakkauksissa kuin jätteen jatkokäsittelyssä.

Käytämme myös itse muiden yritysten leikkuujätettä ja ylijäämää, mutta pyrimme hyödyntämään työssä syntyvän jätteen vielä kerran eteenpäin. Esimerkiksi leikkuujäte pyritään hyödyntämään uusien tuotteiden suunnittelussa. Leikkuujäte, jota emme voi hyödyntää enää eteenpäin päätyy esimerkiksi jonkun toisen suunnittelijan hyödyntämäksi tai vaikka autokorjaamolle öljyliinoiksi.

Kierrätysnahka: Suomalaisten huonekalutehtaiden ylijäämä, vanhat nahkavaatteet. Muista tuotteista jäävä ylijäämä.

Poron- ja kalannahka: Suomi

Korujen metalliosat: Suomalaisilta maahantuojilta. Nikkelitön.

Korujen taustapahvit ja leikkuun terät: Suomi

Vegaaninahka/Pinatex: Portugali

Merinovilla: Kangas kudotaan Suomessa

Classic malliston muut kankaat: Pääosin Hollantilaiselta tukulta suomalaisen agentin kautta tai muiden kotimaisten tukkujen kautta.

Pesu/logo/kokolaput: Tanska

Mallistojen pientarvikkeet ja langat: Pääosin kotimaisten yritysten/maahantuojien kautta, joitain tuotteita Virolaisen yrityksen kautta.

 

 

Ajaton suunnittelu

Suunnittelussa pyrimme ajattomuuteen, sekä kestäviin ratkaisuihin. Mallistomme eivät vaihdu täysin sesongeittain vaan suosituimmat klassikkotuotteemme säilyvät mallistossamme.  Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti palautteen ja kokemuksen perusteella.

 

Kestävä hinnoittelu

Haluamme olla mukana nostamassa suomalaisen työnarvoa ja myös kertomassa siitä, mitä suomalainen työ maksaa, mistä asioista vaatteen hinta oikeastaan koostuu ja minkälaisia kuluja yrittäjällä/yrityksillä on. Sen takia avaammekin aika ajoin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tuotteidemme hinnoittelua.