OMA MALLISTO

Anette Ahokas Designin mallisto keskittyy naisten vaatteisiin ja nahkakoruihin. Mallistostamme löydät vastuullisesti valmistetut vaatteet businesspukeutumiseen, juhlaan ja arkeen. Tyylimme on naisellinen, rohkea, mutta ajaton modernilla twistillä. Mallisto on saatavilla verkkokaupasta, jälleenmyyjiltä, tapahtumista, sekä ajanvarauksella sovitusmahdollisuus Porin työhuoneella. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan Suomessa. Lisää tietoa tuotannosta ja vastuullisuudesta täältä.

Mallistomme varastokoot ovat S-2XL, mutta tilauksesta valmistamme myös kokoja XS ja 3XL. Teemme eri pohjakaavat isoihin ja pieniin kokoihin, joten vaatteiden sopivuus eri koille on huomioitu tarkasti.

 

 

Mallistomme ei vaihdu joka sesonki täysin vaan suosituimmat klassikkotuotteemme pysyvät mallistossa. Osaa tuotteista valmistetaan vain tilausten mukaan tai rajoitettuna eränä. Pääosin mallistomme koostuu ajattomista neulosvaatteista, jotka sopivat siistiin työ- ja vapaa-ajan pukeutumiseen, sekä upeista erikoiskankaista valmistettuihin vaatteisiin, jotka sopivat juhlaviin tilaisuuksiin. Vuoden ajan mukaan meillä on kevyempiä kesävaatteita tai merinovillaa syksy/talvikaudeksi.

Vaatemallistoa täydentää nahasta valmistettu korumallisto, jolla kruunaat tyylisi tai muunnat asun juhlavaksi. Modernin tyylikkäiden design korujen pääasiallisena materiaalina toimii kierrätys- ja poronnahka.  Kierrätysnahan lisäksi koruista löytyy myös vegaanista, nahankaltaista pinatexiä eli ananaksen lehdistä valmistettua materiaalia, sekä kalannahkaa. Olemme tunnettu näyttävistä koruista, mutta vaihtoehtoja löytyy minimalistisempaan tyyliinkin.