CLASSIC Mallisto

Classic woman -mallisto on naisille suunnattu valmisvaatemallisto, jossa yhdistyvät naisellinen tyylikkyys, mukavuus ja monikäyttöisyys. Mallisto on suunniteltu erityisesti niille naisille, jotka haluavat näyttää sekä töissä, että vapaa-ajalla tyylikkäiltä tinkimättä mukavuudesta. Vaatemallistoa täydentää pääosin kierrätys- ja poronnahasta valmistettu korumallisto, joiden avulla malliston vaatteet muuntuvat helposti esimerkiksi juhliin. Mallistoa valmistetaan koossa XS-3XL.

Kaikki malliston tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaaleissa suosimme laadukkaita materiaaleja ja mahdollisuuksien mukaan myös kierrätys- ja ylijäämäkankaita. Mallisto ei vaihdu säännöllisesti sesonkien mukaan kokonaan vaan ajaton suunnittelu varmistaa sen, että suosituimmat klassikkomallit säilyvät mallistossa sesongista toiseen.

Malliston vaatteet soveltuvat myös edustaviksi työvaatteiksi, joten kysy myös tarjous jos etsit henkilöstöllesi edustavia työvaatteita! Voimme myös valmistaa malleja muissa väreissä mallistovärien ulkopuolelta tai varioida malleja muilla tavoin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Mallisto on myynnissä valikoiduilla jälleenmyyjillä, omassa verkkokaupassa sekä tapahtumissa ja messuilla.

Kuvat Nelly Julia Design, Veera Korhonen ja Minttu Mäkilä