Vaatemallisto

Classic woman -mallisto on naisille suunnattu valmisvaatemallisto, jossa yhdistyvät naisellinen tyylikkyys, monikäyttöisyys ja ajattomuus. Mallisto on suunniteltu erityisesti niille naisille, jotka haluavat näyttää sekä töissä, että vapaa-ajalla tyylikkäiltä tinkimättä mukavuudesta. Vaatemallistoa täydentää pääosin kierrätysnahasta valmistettu korumallisto, joiden avulla malliston vaatteet muuntuvat helposti esimerkiksi juhliin. Kierrätysnahan lisäksi korumallistosta löytyy vegaaniset vaihtoehdot nahalle ja kalanahasta valmistettuja tuotteita. Nahan erilaiset muokkaustavat ja uudenlaiset tekstuurit tuovatkin tuotteille uniikin ilmeen.

Kaikki malliston tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, pääosin Turussa ja Porissa. Materiaaleissa suosimme laadukkaita materiaaleja ja mahdollisuuksien mukaan myös kierrätys- ja ylijäämäkankaita. Mallisto ei vaihdu säännöllisesti sesonkien mukaan kokonaan vaan ajaton suunnittelu varmistaa sen, että suosituimmat klassikkomallit säilyvät mallistossa sesongista toiseen.

Mallisto on myynnissä valikoiduilla jälleenmyyjillä, Weecosin verkkokaupassamme, sekä tapahtumissa ja messuilla. Tarvittaessa malleja voidaan muokata mittatilauksena tai valmistaa pienempi tai isompi koko valmiiden kokojen ulkopuolelta.

Kuvat Nelly Julia Design