Iltapuvut

Anette Ahokaan suunnittelemissa iltapuvuissa lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja persoonallisuus yhdistettynä uniikkiin Ahokkaan kädenjälkeen, joka on naisellinen, veistoksellinen ja tyylikäs. Moni asiakas toivoo saavansa myös juhlapukuunsa kierrätysnahkaelementtejä, joista Ahokkaan design on tunnettu. Ahokkaan suunnittelemia iltapukuja on nähty muun muassa erilaisissa palkintogaaloissa kuten Emma-gaalassa sekä muissa arvokkaissa tilaisuuksissa kuten linnan juhlissa. Lähtökohtina juhlapuvun suunnittelulle voi myös olla muokattavuus jatkossa esimerkiksi koristeita muuttamalla tai pitkän puvun uusi elämä lyhyenä pukuna.

Puvut toteutetaan mittatilaustyönä Porin tai Helsingin ateljeessamme. Tarvittaessa voidaan sopia myös sovituksista muualla. Oman puvun hankintaan on hyvä varata, aikaa, mutta joskus juhlakutsu tulee yllättäen, joten ole rohkeasti yhteydessä nopeallakin aikataululla. Puvun hintaan vaikuttavat malli, materiaalit ja yksityiskohdat, mutta suurin osa tälläkin sivulla nähtävistä uniikkipuvuista asettuu hintahaitariltaan 1 000-2 000 € sis. materiaalit ja alv. Saat aina hinta-arvion ennen varsinaista tilaamista, joten ole rohkeasti yhteydessä niin luodaan sinulle oma unelmapukusi tärkeään päivään. Kun puku päätetään tilata, puvun toteutus lähtee käyntiin suunnittelupalaverilla, jonka yhteydessä otetaan mitat, mikäli ensimmäinen palaveri toteutetaan livenä. Puvusta tehdään lähtökohtaisesti aina sovitusproto, jolla varmistetaan malli ja oikeanlainen istuvuus. Varsinaisen puvun sovitusten määrä riippuu mallista.

Anette Ahokas sijoittui vuoden 2020 hääpukusuunnittelija kilpailussa yleisöäänin kolmanneksi ja on mukana vuoden 2022 kilpailun finaalissa.

 

Kuvat Minttu Mäkilä, Nelly Julia Design

 

 

Kuva: Aki Loponen

Kuvaus Nelly Tulimäki