Iltapuvut

Anette Ahokkaan iltapuvun voit valita mallistostamme, tilata täysin uniikinpuvun tai vuokrata, jonkun varastopuvuistamme. Ahokkaan suunnittelemia iltapukuja on nähty muun muassa erilaisissa gaaloissa kuten Emma-gaalassa sekä muissa arvokkaissa tilaisuuksissa. Jos etsit edullisempaa ja nopeampaa vaihtehtoa suosittelen mallistoamme, malliston pukuja on myös mahdollista räätälöidä eri tavoin. Kaikkia hääpukumalliston pukuja on mahdollista valmistaa myös muissa väreissä, katso hääpukumallisto täältä.

Puvun vuokraus. Lisätietoja täällä.

Uniikkipukujen hinta on noin 1000-2000 €. Malliston puvut alkaen 300 €. Kaikki puvut valmistetaan ja sovitetaan joko Porin ateljeessa tai Espoon showroomilla. Toimipisteet toimivat ajanvarauksella.

Anette Ahokas sijoittui vuoden 2020 hääpukusuunnittelija kilpailussa yleisöäänin kolmanneksi ja vuoden 2022 yleisöäänestyksessä toiseksi.

Kuvat Minttu Mäkilä, Nelly Julia Design

Malliston pukuja (paljettipuvut 420 €, mustapuku neuloskangas vuoriton 280 €, musta kreppikangas/kudottu vuoriton 320 €, vuorilla 390 €). Saatavilla kiinteällä hihalla (esim. kuparipaljetti) tai Lilja-hihalla (esim. vihreä paljetti). Myös hihaton on mahdollinen. Kysy myös muita värejä ja muokkauksia toiveittesi mukaan, sillä puvut valmstetaan tilausten mukaan! 

 

Uniikkipukuja 1000-2000 €

 

Kuva: Aki Loponen

Kuvaus Nelly Tulimäki