Bridal

Löydä unelmiesi hääpuku, joko valmiista Anette Ahokas Bridal mallistosta tai suunnitellaan oma täysin uniikkipuku. Meille on tervetulleita kaikenkokoiset morsiamet! Anette Ahokas sijoittui vuoden 2020 hääpukusuunnittelija kilpailussa yleisöäänin kolmanneksi ja  vuoden 2022 kilpailussa yleisöäänestyksen toiseksi.

BRIDAL MALLISTO:  Valitse pukusi valmiista mallistosta. Kaikki puvut toteutetaan tällä hetkellä Porin ateljeessa, jonne on mahdollista tulla sovittamaan myös mallikappaleita. Puvut valmistetaan varastokokoon pohjautuen ja muokataan asiakkaalle kerran välisovituksessa, jossa tarkastamme myös sopivan pituuden. Toimitusaika on uniikkipukuja lyhyempi ja sovituksia on vähemmän. Puvun valmistukselle on kuitenkin hyvä varata aikaa 3-6 kuukautta. Kiireellisissäkin tapauksissa kannattaa kuitenkin olla aina yhteydessä!

Pukuihin on tapauskohtaisesti mahdollista tehdä muutoksia tai esimerkiksi yhdistellä eri ylä- ja alaosia, lisätä tai poistaa hihat. Pukuja mahdollista saada myös eri värisenä. Mahdollisista muutoksista johtuva hinta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Puvun tilauksen yhteydessä perimme varausmaksun, joka on 30 % puvun hinnasta ja luovutuksen yhteydessä perimme loput 70 %. Tilauksen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Hinnat sisältävät pukujen oletusmateriaalin ja alv 24

Lisää kuvia ja tietoja mallistosta TÄÄLTÄ

BRIDAL 22/23  ADELE 1990 € (1-hihainen)  ADA 1400 € (Halter neck)  ARIANA 1400 € Lisätietoja täällä

BRIDAL 22/23  ALICE 690 € (haalari)  ANGELA (puku) pitkä  690 €  lyhyt 390 € Lisätietoja täällä

Kuvat: Nelly Tulimäki

UNIIKKIPUKU: Anette Ahokkaan suunnittelemissa uniikeissa hääpuvuissa lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja persoonallisuus yhdistettynä uniikkiin Ahokkaan kädenjälkeen, joka on naisellinen, veistoksellinen ja tyylikäs. Moni asiakas toivoo saavansa myös juhlapukuunsa kierrätysnahkaelementtejä, joista Ahokkaan design on tunnettu. Lähtökohtina juhlapuvun suunnittelulle voi myös olla muokattavuus jatkossa esimerkiksi koristeita muuttamalla tai pitkän puvun uusi elämä lyhyenä pukuna.

Puvut toteutetaan mittatilaustyönä Porin ateljeessamme. Oman uniikkipuvun hankintaan on hyvä varata, aikaa (6-12kk), mutta ole rohkeasti yhteydessä nopeallakin aikataululla. Puvun hintaan vaikuttavat malli, materiaalit ja yksityiskohdat, mutta suurin osa tälläkin sivulla nähtävistä uniikkipuvuista asettuu hintahaitariltaan 1 000-2 000 € sis. materiaalit ja alv. Saat aina hinta-arvion ennen varsinaista tilaamista, joten ole rohkeasti yhteydessä niin luodaan sinulle oma unelmapukusi tärkeään päivään. Kun puku päätetään tilata, puvun toteutus lähtee käyntiin suunnittelupalaverilla, jonka yhteydessä otetaan mitat, mikäli ensimmäinen palaveri toteutetaan livenä. Puvusta tehdään lähtökohtaisesti aina sovitusproto, jolla varmistetaan malli ja oikeanlainen istuvuus. Varsinaisen puvun sovitusten määrä riippuu mallista.

Puvun tilauksen yhteydessä perimme varausmaksun, joka on 30 % puvun hinnasta ja luovutuksen yhteydessä perimme loput 70 %. Tilauksen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Kuvat yllä Krista Ylinen, alla Minttu Mäkilä