Bridal

Löydä unelmiesi hääpuku, joko valmiista Anette Ahokas Bridal mallistosta tai suunnitellaan oma täysin uniikkipuku. Anette Ahokas sijoittui vuoden 2020 hääpukusuunnittelija kilpailussa yleisöäänin kolmanneksi ja on mukana myös vuoden 2022 kilpailun finaalissa.

BRIDAL MALLISTO: julkaistaan love me do -messuilla 1.10.2022. Malliston pukuihin on mahdollista tehdä muutoksia tai esimerkiksi yhdistellä eri ylä- ja alaosia. Mahdollisista muutoksista johtuva hinta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Kaikki puvut toteutetaan mittatilauksena tällä hetkellä Porin ateljeessa, jonne on mahdollista tulla sovittamaan myös mallikappaleita. Saamme myös showroomin Espoon Tapiolaan loppu vuoden 2022 aikana. Toimitusaika on uniikkipukuja lyhyempi, mutta aina tapauskohtainen. Puvun valmistukselle on kuitenkin hyvä varata aikaa 3-6 kuukautta. Kiireellisissäkin tapauksissa kannattaa kuitenkin olla aina yhteydessä!

Muutama poiminta tulevasta mallistosta!

Kuvat: Nelly Tulimäki

UNIIKKIPUKU: Anette Ahokkaan suunnittelemissa uniikeissa hääpuvuissa lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja persoonallisuus yhdistettynä uniikkiin Ahokkaan kädenjälkeen, joka on naisellinen, veistoksellinen ja tyylikäs. Moni asiakas toivoo saavansa myös juhlapukuunsa kierrätysnahkaelementtejä, joista Ahokkaan design on tunnettu. Lähtökohtina juhlapuvun suunnittelulle voi myös olla muokattavuus jatkossa esimerkiksi koristeita muuttamalla tai pitkän puvun uusi elämä lyhyenä pukuna.

Puvut toteutetaan mittatilaustyönä Porin ateljeessamme. Tarvittaessa voidaan sopia myös sovituksista muualla. Oman puvun hankintaan on hyvä varata, aikaa, mutta joskus juhlakutsu tulee yllättäen, joten ole rohkeasti yhteydessä nopeallakin aikataululla. Puvun hintaan vaikuttavat malli, materiaalit ja yksityiskohdat, mutta suurin osa tälläkin sivulla nähtävistä uniikkipuvuista asettuu hintahaitariltaan 1 000-2 000 € sis. materiaalit ja alv. Saat aina hinta-arvion ennen varsinaista tilaamista, joten ole rohkeasti yhteydessä niin luodaan sinulle oma unelmapukusi tärkeään päivään. Kun puku päätetään tilata, puvun toteutus lähtee käyntiin suunnittelupalaverilla, jonka yhteydessä otetaan mitat, mikäli ensimmäinen palaveri toteutetaan livenä. Puvusta tehdään lähtökohtaisesti aina sovitusproto, jolla varmistetaan malli ja oikeanlainen istuvuus. Varsinaisen puvun sovitusten määrä riippuu mallista.

Kuvat yllä Krista Ylinen, alla Minttu Mäkilä