Mallisto

Kaikki malliston tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaaleina käytetään sekä uusia- että kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Kierrätys- ja kalannahka ovat yksi päämateriaaleistamme joita voit löytää tuotteista niin pieninä yksityiskohtina kuin kokonaisina vaatteinakin.

Mallistomme jakautuu kahteen suuntaukseen Classiciin ja Stamentiin. Classic -mallisto sisältää sarjana valmistettavia, ajattomia, minimalistisempia vaatteita, sekä asusteita lähinnä arkikäyttöön, mutta myös juhlavampiin tilanteisiin. Vaikka vaatteet ovat sarjatuotettavia, niitä valmistetaan pääosin vain tilausten mukaan.

Statement mallistosta löydät näyttäviä piensarjoja tai uniikkikappaleita, joiden hintataso on luonnollisesti hieman classicia kaliimpi. Tästä mallistosta voi löytää helposti myös esiintymiseen sopivia uniikkeja ja näyttäviä asusteita sekä vaatteita.

Mallistomme ei noudata sesonkeja vaan uusia tuotteita ilmestyy ajoittain. Erityisesti Statement -mallisto päivittyy yksittäisillä tuotteilla.