Mallisto

Valmistamme tilaustöiden lisäksi myös omaa vaate- ja asustemallistoa. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaaleina käytetään sekä uusia- että kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Kierrätys- ja kalannahka ovat yksi päämateriaaleistamme joita voit löytää tuotteista niin pieninä yksityiskohtina kuin kokonaisina vaatteinakin.

Mallistomme jakautuu kahteen suuntaukseen Classiciin ja Stamentiin. Tällä hetkellä Classic sisältää vain asusteita, mutta tulevaisuudessa täydentyy jossain vaiheessa vaatteillakin. Classic -mallisto sisältää sarjana valmistettavia, ajattomia, minimalistisempia vaatteita, sekä asusteita lähinnä arkikäyttöön, mutta myös juhlavampiin tilanteisiin.

Statement mallistosta löydät näyttäviä piensarjoja tai uniikkikappaleita, joiden hintataso on luonnollisesti hieman classicia kaliimpi. Tästä mallistosta voi löytää helposti myös esiintymiseen sopivia uniikkeja ja näyttäviä asusteita sekä vaatteita.

Mallistomme ei noudata sesonkeja vaan uusia tuotteita ilmestyy ajoittain. Erityisesti Statement -mallisto päivittyy yksittäisillä tuotteilla.

Malliston uusia tuulia ja tuotteita voi seurata nettikaupan ja sosiaalisen median kautta. Tuotteitamme voit ostaa nettikaupasta, jälleenmyyjiltä, myyntitapahtumista tai ottamalla yhteyttä info@anetteahokasdesign.com